Burzum

black metal/ambient - Bergen, Norway
tenebræferis;2841915 said:
Але не повіриш, але досі є анонімуси, які при всій любові до бурzума не знають про ватну позицію Варга.
Не, ну интернет не у всех есть, это нормально.

tenebræferis, він десь за тиждень до того, як почалося, висміював тих, хто попереджав про напад і знову кричав про поганий Ізраіль, що знущаеться над бідними арабами.
А коли напад таки стався, він його демонстративно відмовлявся коментувати, коли йому за це пред'явили.
https://www.israeltoday.co.il/read/so-roger-waters-youre-an-antisemite-after-all/

Але зараз таки висловився, бачу.

tenebræferis;2841921 said:

И тут я прочитал дальше первого предложения.:stupid:

Собственно, Варгуша там дальше тоже разводит вот это вот "я не поддерживаю Путина, но кляті гейропейці хотят сделать мелкий локальный конфликт мировой войной".

Так что аксиома двух долбоебов все еще аксиома.

Та як би й да, але один з них розмишляє так, наче він грається в тотал вор, а інший - хіппі-переросток. Радує, що хоча б більшість західних медійних осіб виступає з більш проукраїнською риторикою (дехто навіть несподівано)

tenebræferis;2841925 said:
Та як би й да, але один з них розмишляє так, наче він грається в тотал вор, а інший - хіппі-переросток

4ec0dcb2793d29a5d13cdee778f4baa2.jpg

Я більше здивувався від подачі Діп Пьорпл. Оце чітка і зрозуміла позиція. Думав, вони як улюблена група медвєдєва наберуть в рота води, а вони он пороздавали за себе і ше за того хлопця. Реально видно, шо людям небайдужа ситуація і їм піхуй на політику, ніхто не шукає підводні течії і слова між рядків

Правиль войны достаточно простое. Тот, у кого нет четкой позиции, может смело идти нахуй.

Бурзум пойдет первым. Рад, что мое знакомство с блеком не дошло до его твочерство.

Не слухав, але засуджую.
Після 24.02.2024 забув про існування цього гівножера і його музики

Back