Nadja

ambient/drone/doom/shoegazing, Canada
Ещё один:

25w7j.jpg

Nadja ‎– Songs For Wong Kar Wai (2015)

doom, drone, experimental

Label: Wist Rec ‎– Wist Ed. 003
Format: CDr, EP, LTD

320 kbps/142,8 mb/tt: 0:21:47/source: nicotine+ >soundkonverter
Info

[HIDE]Cкачать[/HIDE]

:hare:​

Рекомендую. Тяжелогрузная, ритмичная и длинная дрянь. :up:

!!!!!!!!!!!!: Applouse:

Добавлено в 17:35 / Предыдущее сообщение было написано в 17:21

!!!!!!!!: Applouse:

Добавлено в 17:37 / Предыдущее сообщение было написано в 17:35

it's not showing

Как по мне, то интересно получилось :up: Скажем так, вторая часть альбома была даже неожиданной.

Вживую охуенные™

Правда, я заснул на полу, а очнулся уже в конце стоя в другом конце зала и апплодируя с дурацкой заспанной улыбкой :stupid:

sssnot, не хватает правов доступа к файлу

Возвращаются с новым альбомом.

Attachments

• Screenshot_20210823-070056_Google.jpg
    Screenshot_20210823-070056_Google.jpg
    86.1 KB · Views: 39
Надя с вокалом

Four extended tracks of atmospheric doom sludge, each with a different guest vocalist: Alan Dubin (Gnaw, Khanate), Rachel Davies (Esben & The Witch), Lane Shi Otayonii (Elizabeth Colour Wheel), & Dylan Walker (Full of Hell).

https://nadja.bandcamp.com/album/labyrinthine

альбом-супер. як на мене краще Khanate дебютника вийшов:up:

Тречок з Дубіном мабуть краще шо я чув в дістортеді за останні роки. З Рейчел Девіс якось не зайшло, але я й EATW не розумів довго, а потім яяяяк зрозумів.

флак/24 кому треба:
[HIDE]https://mega.nz/file/m6g2ECBR#kcx6L1hiHoArPEPiz68OqY7_Qp45yIWT6kTVVVsA_Fo[/HIDE]

в мене навпаки, прослухав "запоєм" кілька релізів. від альбому каверів When I See The Sun Always Shines On TV прихуїв:wow: хоча Кьюр все одно впізнав. і Слайєр.:stupid:
Pea це щось)) ніколи б не впізнав :))
в мене так із Зорном. можу півроку не слухати нічого (менше насправді:smile:), а потім як понесеться:est!:
по сабжу, завжди згадую той приємний, майже домашній канц, з олдскулом неформату, той звук від Бейкера і Лєа, атмосферу і кайф від цих обволікаючих звуків:in_love:
p.s. дядьку Ґладиславу :stupid: (пан Улісс) перманентний респектос, за канц і плакат з автографами музикантів:beer: досі зберігаю)

по сабжу, завжди згадую той приємний, майже домашній канц, з олдскулом неформату, той звук від Бейкера і Лєа, атмосферу і кайф від цих обволікаючих звуків
год назад на трухановом просто топ канц был

Back