Plastique Noir

post-punk/gothic rock - Brasil

5302m

player
Sex
мужской

Reaction score
1,357

c4b6ed5e5c43.jpg

Форталєза - велике місто на північному узбережжі Бразилії. Відоме своїм пляжем, людьми які вміють веселитися і сонцем, яке світить і гріє круглий рік. Все це залучає мілійони туристів звідусіль. Але місто має й інше "лице". Темне, хворе, невблаганне лице. Гурт Plastique Noir утворився в цьому безнадійному і ворожому середовищі. В маленькій кімнатці, що обігнута димарями чотири приятелі зустрічались протягом 2005 року, шоб грати пост-панк, не без впливу дарквейву, індастріалу, сінтпопу та інді. Plastique Noir використовує ностальгію як інструмент, а міський занепад як натхнення, добираючись до межі, яка являється екзистенціальним лабіринтом всередині кожного з нас, коли ідеали мертві, а хаос спотворює мінімальний сенс існування.

Учасники:
airton - Вокал, електроніка
danyel - бас, клавіші, акустична гітара
marcio - гітара, бек-вокал

Діскографія:

Urban Requiems - 2008

The Early Grave - 2009

Dead Pop - 2009
[HIDE]Скачати[/HIDE]
Affects - 2011
[HIDE]Cкачать[/HIDE]
24 Hours Awake - 2015

yadisk

Description
post-punk/gothic rock - Brasil
Last edited by a moderator:
Ого. Дійсно хороша група, давно їх знаю, хотів якось робити тему) Єдиний випадок, коли в електронному дарквейві дійсно впізнається пост-панкове коріння. Приємні, треба переслухати і згадати, як звучать.

Приятная группа, 2008 года альбом нравится очень.
Ksellos, спасибо за новый альбом, я и не в курсе. Что-то я выпал в последнее время из подобной музыки.

последний альбом мне у них приличным показался...

C чего лучше начать? Если все в духе Urban Requiems, то команда не по мне.

C чего лучше начать? Если все в духе Urban Requiems, то команда не по мне.
Последний релиз не советую, а вот альбом 2011 - Affects мне понравился, правда, я его давно не переслушивал.

Back