Solar Fake

industrial, ebm, synthpop, vocalist Dreadful Shadows - Germany

5302m

player
Sex
мужской

Reaction score
1,357

Solar Fake

5a5dfed3b946.jpg

Official / MySpace / Last.fm

В 2007 році Свен Фрідріх, вокаліст Zeraphine і легендарних Dreadful Shadows організував свій власний проект - Solar Fake. Тут харизматичний фронтмен, який в деяких джерелах згадується як ескорт, комбінуючий рок і електроніку в «темну» музику, здатний також прекрасно виконувати тільки електронну музику. Solar Fake - чистий електро-проект, в якому синтезовано все, крім прекрасного голосу Свена.

Музика Solar Fake – це пульсуючі частоти, біти, що заставляють рухатись, іноді спокійний і виважений, іноді агресивний і дикий вокал. І все це на фоні інтенсивно "качаючих" і водночас меланхолічних мелодій, які важко ігнорувати. Пісні поглинають вас, пропонують вам різні настрої, але ви продовжуєте відчувати, що слухаєте один і той же альбом. Ви захоплюєтесь геніальним автором Свеном Фрідріхом, з легкої руки якого і народилась на світ ця чудова музика і глибока лірика.

От шо Свен гворить про свій проект:
«Ідея електронног проекту жила в мені доволі довго. Але я відчував брак часу і можливо хоробрості, щоб зробити це. Два роки тому я просто почав працювати над цим проектом. Через роки в рок-гурті (який я дійсно люблю і не хочуть покидати) я захотів створити щось власне, що-небудь безкомпромісне. Я люблю створення електронної музики в тому чи іншому вигляді. І народження Solar Fake, здається, є логічно кроком в моєму житті.»

Дискография:

5748f09845e5.jpg

Broken Grid (2008)
[HIDE]Cкачать[/HIDE]
a60ea5ede816.jpg

2010 - Resigned (EP)

Description
industrial, ebm, synthpop, vocalist Dreadful Shadows - Germany
Last edited by a moderator:
d4a009ee56cd.jpg

Solar Fake - Frontiers (2011)

Style: Synthpop, EBM, Gothic Synth
Bitrate: VBR V0

Tracklist:

01. Under The Skies
02. Why Did I Raise The Fire
03. No Apologies
04. More Than This
05. Parasites
06. Such A Shame
07. Where Are You
08. The Rising Doubt
09. Pain Goes By
10. Until I'm Back
11. The Line Of Sight

Ifolder

Solar Fake - Another Manic Episode [Deluxe Edition] (2015)
R-7659681-1446144901-9059.jpeg.jpg

synthpop, industrial, ebm

rutracker

Back