олег в.
i'm a scatman!
Брати Гадюкіни
Давно вже треба було зробити тему, ще до того як Кузя помер. Ну, нічого, роблю зараз.
Давно вже треба було зробити тему, ще до того як Кузя помер. Ну, нічого, роблю зараз.
Легендарнійша, принаймі у нас на западенщині, група. Я навіть не знаю, що про них можна написати. Але кілька слів накидаю. По-суті, це для Львова ціла епоха, на гадюкіних виросло зо два покоління і практично кожен тут їх знає, дякуючи хорошій, неординарій для своїх часів і країни, музиці, іронічним текстам, хітовості і безбашеності.
Кому дуже кортить почитати про їх історію може відвідати вікіпедію, не думаю, що є потреба її переказувати. Хочу тільки кілька два цікавих факти описати, мені здається, що вони вартують згадки. Свого часу Кузя часто казав, що більше всього боїться, щоб їх музику почали любити ті, з кого вони стібуться - рагулі. Наврочив. Це перший, а другий теж пророчий: в альбомі 1994 року є пісня "Боже, не дай ми дожити до пенсії..". Знову вгадав і не дожив. Ось таке.
По-музиці, це такий собі фанк, рок + блюзова гармоніка і всі діла. Дуже позитивно і качово.
Кому дуже кортить почитати про їх історію може відвідати вікіпедію, не думаю, що є потреба її переказувати. Хочу тільки кілька два цікавих факти описати, мені здається, що вони вартують згадки. Свого часу Кузя часто казав, що більше всього боїться, щоб їх музику почали любити ті, з кого вони стібуться - рагулі. Наврочив. Це перший, а другий теж пророчий: в альбомі 1994 року є пісня "Боже, не дай ми дожити до пенсії..". Знову вгадав і не дожив. Ось таке.
По-музиці, це такий собі фанк, рок + блюзова гармоніка і всі діла. Дуже позитивно і качово.
Дискографія:
1989 -Всьо Чотко
частина раз, частина два.
1991 - Ми Хлопці з Бандерштадту
1992 - Live a Bruxelles
1994 - Було Не Любити
1996 - Щасливої Дороги
2000 - На!Живо
ПАРОЛЬ НА ВСІ АРХІВИ: meduza
1989 -Всьо Чотко
частина раз, частина два.
1991 - Ми Хлопці з Бандерштадту