On January 9th, 2021 Trent Reznor, Mariqueen Maandig Reznor, and Atticus Ross helped celebrate David Bowie’s life and legacy by performing a rendition of "Fashion" for A Bowie Celebration: Just For One Day!
Хорошо отношусь, даже где то лицуха была. Больше всего у него слушал, однозначно. :applouse:Как вы относитесь к Spiders From Mars?
Как вы относитесь к Spiders From Mars?
A David Bowie album that was never officially released during his lifetime is to come out the day before what would have been his 75th birthday.
Toy, which was recorded in 2001 and leaked online in 2011, will be released in a three-CD box set on 7 January.
8 января 75 лет исполнилось бы Дэвиду Боуи - одному из величайших музыкантов последних десятилетий. Он стал первым в истории рока, кто сочинял свои образы столь же талантливо, как и саму музыку. Боуи через своих персонажей рассказал не только о своем внутреннем мире, но и изменил мир вокруг себя. Он повлиял на моду, танец, видеоарт - и вообще на всю эстетику XX и XXI веков.
THR собрал эксклюзивные высказывания музыканта, найденные в раритетных архивах выставки David Bowie Is. О смерти, своей самой значимой песне, старении и судьбе, любви к книгам и многом другом - Дэвид Боуи говорит сам за себя.

Ну з такою кількістю по колу не дивно, будь який альбом почне подобатись :stupid: :gonza:tenebræferis;2842480 said:Втім, з 10 разів прогнав по колу 1976-ий, враження по якому покращувались практично з кожним новим прослуховуванням
tenebræferis;2842495 said:Ще й куплені на носіях без попереднього ознайомлення за свої кровні
Раніше - так, можливо хтось і слухав) але все одно 10 раз підряд - це занадто, я хз, мені б набридло, але певно у кожного свої межі і вподобання. Стосовно кровних - так я наприклад купую сд до сих пір, але при всій моїй любові наприклад до Дарктрон Панзерфауст або Кісс Дінасті ( 2 останні сд що придбав ще до війни ) я навряд чи буду слухати 10 разів підряд, Це саме стосується і без попереднього ознайомлення - наприклад купив Temple of Void - lords of death - завалив від нього , але слухав дозовано, від цього і кайфував ) :agree:tenebræferis;2842495 said:так раніше ніби так і слухали.
Щось стіпуха зовсім плачівна в тебе була)) піратська касета в 2000 році гривні 4 можливо коштувала2000 за всю стипендію купив Rise & Fall of Ziggy Stardust and the Spiders from Mars на піратській касеті,
Так цйе ж не метал) Тут же нюансів багато, кожного разу відкриваєш щось нове або сприймаєш інакше)навряд чи буду слухати 10 разів підряд
Щось стіпуха зовсім плачівна в тебе була)) піратська касета в 2000 році гривні 4 можливо коштувала
о. натюрліх, я такого штибу купував до 2000 hjre в Корі Аутопсі. Некрофагію, Ласт дей оф Хюманіті та інше на касетах BASF - з самопальними обкладинками та списком пісень. Дуже ніштякова якість була, але не було картинки альбому :in_love:Ті були за десятку, здається. Типи писали вдома на деках і друкували обкладинки - саме ті штуки, яких на розкладках ніколи не було
та які там зараз носії, хіба що понаносити кацапам піздюлінуtenebræferis;2842501 said:Блін, я вже після 240.02 взагалі музику на носіях не купую.