Drop Sum

акустика, ембієнт, дроун, мінімалізм
Прожектор, ого :wow:

by Igor Sidorenko :stupid:

можно немного критики?)))

понравился отрывок с 15-й по 17-ю минуту!
остальное, к сожалению, ни о чем. реально нудно.
такого гудежа тонны уже в интернетах(
имхо, также колоссальная нехватка баса. не гудения на средних, а именно баса.
а еще, на протяжении всего прослушивания очень хотелось добавить в трек вот такую вещь:

gif_arom745big.jpg

лол, а шо за прикол с Пичфорком? там же статьи нет, я специально проверил)

Добавлено через 1 минуту
и хайпа на ласте вокруг сабжа не наблюдается.

by Igor Sidorenko? :stupid:

имхо, также колоссальная нехватка баса. не гудения на средних, а именно баса.

yalivec, будь-ласка, скажи конкретніше який інтервал в Гц ти маєш на увазі?

ну на слух, около 30-40 Гц. мне кажется, что было бы круто, если бы в таком суббасе все остальное как бы перекатывалось и слегка захлебывалось. это, конечно же, имхо и по спектрам я трек не раскладывал (нет возможности сейчас), но мне показался общий саунд монотонным. не в плане развития, а именно по звуку. опять же, чисто мое мнение, которое можно и не принимать во внимание))

yalivec, а, зрозуміло. Ну я свідомо прибрав ті частоти, бо на мій слух вони лише заважали, гуділи, випадково перегружали картину.

ну на слух, около 30-40 Гц. мне кажется, что было бы круто, если бы в таком суббасе все остальное как бы перекатывалось и слегка захлебывалось. это, конечно же, имхо и по спектрам я трек не раскладывал (нет возможности сейчас), но мне показался общий саунд монотонным. не в плане развития, а именно по звуку. опять же, чисто мое мнение, которое можно и не принимать во внимание))
якщо не проти, я втиснусь, як критик звучання бубна :smile:
думаю додавання інших частот змінило патерн звучання, і він був би не такий зовсім. Всетаки це дропінг, це як любити чай, і пити його всяким. Спочатку ти кинув заварку, вона ще не настоялася, ти приміряєшся до смаку, поітм заварка заварюється дужче, і ти просто насолоджуєшся смаком. Якби чай мав насичення смаку в діапазоні ерл грея, то він би точно не був цейлонським, наприклад.
Власне, в кожного смак на свій чай :)

Katod, ну это все понятно. я вообще предпочитаю кофе,)

а розгадка одна, автор, з планети Кашииш, та ще й дуже відома особистість
відійшов від справ, і тепер пише музику
316779124.jpg

Last edited:
Дуже цікаво
найфолковіша річ шановного автора.
Ніч і світанов в полонині, на Івана Купала. Чують голоси тіней забутих предків, сонячні кларнети і місячні тримбіти.
Ще є трішки скрипу незмащених небесних скрежалей :)
а в кінці чути спів звєзди вастока :)
гарний твір, який відкриває звуки з іншого боку, з органічно-фолкового. Вже був твір Янус, який теж відзвучував природу, але він був як відзвуки неорганічної природи.
Послухав, мені сподобалось.
Бажаю автору ще більшого творчого росту, і щоб в нього ніколи не рвалися спиці :)

Последняя запись значительно больше нравится, чем 2е предыдущих - хочется и приятно переслушивать. Вероятно, это по причине большей насыщенности композиции.
Утренний рой голосов выходит из оцепенения и постепенно покидает жилище, улетит по дальним цветочным прогалинам, в улье тихо, а при загустении заката возвращается, гружёный прозрачным смолистым дроном, которым наливают соты и затихают в усталый сон.
После прослушивания создается умиротворённое последорожное настроение :up:

найфолковіша річ шановного автора.
З перших же нот, до речі. Правда, я тут чую скоріше не Карпати, а доколумбову Північну Америку. В будь-якому разі, це повертання до первісної суті музики, як магії. І що важливо: композиція не є монотонним обертанням навколо осі одного звуку, вона достатньо змінюється з часом - такого давно не було.

ап! Часто переслушиваю последнее время, спать под это дело классно

Back