Іван Семесюк

сучасний художник

valmakar

vinyl 10"
Name
Ігор
Sex
мужской

Reaction score
2,993

Іван Семесюк

Іван Леонідович Семесюк
(н. 21 листопада 1979, Київ)
сучасний український художник

x_cb66fdb8.jpg

x_52c84674.jpg

x_960d53eb.jpg

x_13aba42f.jpg

000tghhs
000th53a

000tebkt

000sw4fr

000rfxwe

000qtyht

000qsqw6
x_29786c79.jpg

z_d24e3462.jpg

z_ec1e8d97.jpg

y_31205a22.jpg

z_5368b736.jpg

Від себе:
Семесюк - сучасний автор. Суперечливий, часто творить на межі фолу. Вважає себе першим творцем у жанрі "жлобізму".
У його роботах поєднується їдкий гумор і злободенність сюжетів. Чого не бракує точно - це відчуття стилю.​

Description
сучасний художник
Re: Іван Семесюк

такое шото. :dontknow:
Как по мне, это искусство можно парить поднявшимся жлобам за ок бабки

создается впечатление что "от жлобов и для жлобов", хотя, может так и надо было.
не мое.

Kак говорится, гениальных художников много, а вот тех, кто рисовать умеет — мало…©

а мне норм. за всю хуйню)

чому так?
как по мне, очень грубый стёб.
а еще не актуально и шаблонно.

Добавлено через 1 минуту
чувак рисует не очень. ну ок, можно выехать на ИДЕЕ. но проблема в том что тут и идея не алё.

Добавлено через 56 секунд
классический представитель "сучасного українського мистецтва":dontknow:

тоді таке питання: ти взагалі поп-арт сприймаєш?

Добавлено через 11 минут
s640x480

да, не скажу что в восторге, хотя он хорошо передает состояние общества.

вообще я в искусстве дилетант и все выше написанное не претендует на какую либо объективность:smile:

grim, просто выразил свои впечатления, гопники говорят о каких-то гоп темах, мне просто такое в принцыпе не интересно и не приятно.

405217_10150681246513942_204618488941_11902085_1195604200_n.jpg

Розпис Івана Семесюка на одній з печей Мамаєвої Слободи​

Добавлено через 4 минуты
тех, кто рисовать умеет — мало…
тобто ти вважаєш, що Семесюк не володіє технікою?

Добавлено через 4 минуты
До речі, щоб уяснити мою позицію: я не фанат Семесюка. Але так, мені подобаються його ідеї, плюс, це художник із цікавим власним стилем. Цю тему я створив більше для дискусії, обговорення даного феномену сучасного мистецтва, а не для того, щоб хвалити автора. Тому цікаві всі думки, і бажано - в якомога розгорнутішому вигляді.

да, считаю что профанация
ну, це вже інше питання. техніка й ідея - мало пов'язані речі. наприклад, Малевич мав хорошу техніку, але при цьому йому цікавіше було малювати примітивні геометричні мотиви.
чи я тебе неправильно зрозумів?

Гоп-тема - это распространенное явление нашей жизни, а у данного автора вполне с юмором обыгранное. В данном случае искусство служит для освещения сторон жизни, которые принято умалчивать, скрывать и таким образом помещать в бессознательное, демонизировать.
гопники говорят о каких-то гоп темах, мне просто такое в принцыпе не интересно и не приятно.
А на аватаре у тебя почему-то фраза авторства ровных пацанчиков из ютуб-ролика. Значит, все-таки тебе это интересно и ты на это обращаешь внимание.

я бы сказал, что это относится к искусству не изобразительному, а юмористическому. Тоесть цель автора принести удовольствие не красивой картинкой, а её смешным содержанием. И это не хорошо и не плохо)
В основном не слишком угарно, но попадаются и смешные у него штуки)

чи я тебе неправильно зрозумів?
навреное. вопрос был про технику, вот я и ответил про технику) а идею, повторюсь, я не понимаю

навреное. вопрос был про технику, вот я и ответил про технику) а идею, повторюсь, я не понимаю
тоді з чого ти взяв, що Семесюк не вміє малювати?
наприклад, Поллок умів добре малювати реалістичні речі, але такий висновок неможливо зробити, дивлячись на більшість його робіт

тоді з чого ти взяв, що Семесюк не вміє малювати?
я смотрю на его работы. у меня в классе ребята подобной техникой владели. каждый второй

я смотрю на его работы. у меня в классе ребята подобной техникой владели. каждый второй
мені здається, це занадто суб'єктивне твердження. щоб внести елемент об'єктивності, процитую вікі:
Біографія
Народився 21 листопада 1979 року в м. Києві.
1997 — закінчив Державну художню школу ім. Т. Шевченка.
2003 — закінчив Національну академію образотворчого мистецтва і архітектури, факультет скульптури.
2007 — закінчив аспірантуру та магістратуру Національної академії образотворчого мистецтва і архітектури.
наскільки мені відомо, вступні іспити до худакадемій є досить жорсткими (знаю не одну людину, що вступала). плюс, крім вступних іспитів є ще поточні й випускні. так, є ймовірність, що він не сам їх складав. але це, максимум - просто припущення.

до того ж, я дуже сумніваюся, що половина твоїх однокласників достатньо володіла технікою живопису, аби намалювати подібну роботу:

z_51d7b2dd.jpg

звісно, якщо ти не про художню школу (чи подібний заклад) кажеш.

Добавлено через 3 минуты
я бы сказал, что это относится к искусству не изобразительному, а юмористическому. Тоесть цель автора принести удовольствие не красивой картинкой, а её смешным содержанием. И это не хорошо и не плохо)
В основном не слишком угарно, но попадаются и смешные у него штуки)
ну, я приблизно так само оцінюю його творчість. хіба з "гумористичним мистецтвом" не дуже погоджуюся. практично все сучасне мистецтво робить акцент не на красиву картинку (і не тільки сучасне, а взагалі, західне мистецтво з ХХ сторіччя починаючи).

valmakar, я не совсем понимаю что должны были доказать работы которые ты скинул) все ведь относительно. конечно моих одноклассников он, возможно, превзошел. от этого большую художественную ценность его работы в моих глазах не приобрели.
я не интересуюсь современным изобразительным искусством. максимум на что меня хватает-посмотреть обложки альбомов, афиши, татухи. но даже этого хватает, что бы испытывать стыд при виде таких произведений, как у обсуждаемого художника

да с техникой точно порядок

snowball, я просто хочу дізнатися, за якими критеріями ти оцінюєш техніку художника.

valmakar,
[ame="https://www.youtube.com/watch?v=AbL2QdsOwCY"]https://www.youtube.com/watch?v=AbL2QdsOwCY

snowball, ні, ну ясно, що мистецтво повинно тОркати. але це не значить, що автор, чиї твори тебе особисто не торкають, не володіє технікою (не вміє малювати, не вміє писати, грати музику - байдуже)

але це не значить, що автор, чиї твори тебе особисто не торкають, не володіє технікою
так может они меня как раз из-за этого и не цепляют, из-за техники убогой. как определить?

Гениальных критиков много, тех кто владеет правописанием - мало)
))

так может они меня как раз из-за этого и не цепляют, из-за техники убогой. как определить?
без проблем, тобі техніка цих робіт цілком може не подобатися. але звідки висновок, що автор не вміє малювати? (я аж задовбався писати це питання і чекати прямої на нього відповіді :smile:)

valmakar, так, ну значит мне не нравится техника работ и содержание. хм. на каком основании мне считать что он рисовать умеет? то что он закончил что-то мне малоинтересно

Back