При всій повазі, писати перше, а потім обурюватися і помічати комплекси у опонентів?
Зачем ставить линукс и ебать себе мозги, когда тебе уже не 16 лет?
Добавлено в 09:57 / Предыдущее сообщение было написано в 09:57
Или тебе 16?
Бо при всіх перевагах лінуксу, ніхто мене не переконає, що серйозний софт, типу офісу, адобівських продуктів чи музичних програм як Аблетон, різні "кади", 3Д-пакети, мають свої негірші альтернативи під лінуксом.
Вот щас тру стори расскажу: у меня есть друг, который не может перейти с ХР на 7 потому что его безумно раздражают шрифты в семерке. Я тоже линукс-шрифты люблю больше, хотя с 7 таких проблем как он не имею.І мені шкода всіх лінуксоїдів, які вже забули як виглядають чіткі ClearType шрифти у вінді
Не вижуал студио а просто редактор кода, как оказалось :sad:Вон Visual Studio под линукс выпустили.
Я и под виндой Опенофисом пользуюсь, а еще в линуксе есть Blender, например, который ничем не хуже какого-нибудь 3ДМакса (насколько я знаю).
Адобам и прочим Майкрософтам невыгодно и бессмысленно играть на чужой территории. По крайней мере, такая точка зрения доминировала до сих пор. Гугл сделал многое, чтобы показать, как быть успешной корпорацией в 21 веке, и сейчас МС уже подтягивается. Вон Visual Studio под линукс выпустили.
Вот тут не знаю, вообще никакой разницы не вижу между пдф-читалками кроме интерфейса :smile:Сподіваюсь із розвитком, збільшенням популярності і зручності лінуксу буде з"являтися і більше гарного софту, в т.ч. платного (у якому немає нічого поганого). Поки що шкода, що навіть дрібний акробат рідер пішов з лінуксу. Знайшов останню версію п"ятирічної давними 9.5.5 і користуюсь. Кращого рендерингу тексту досі немає у жодного пдф-читача для лінуксу.
никакой разницы не вижу между пдф-читалками кроме интерфейса
и не только.xrdp
честно говоря, практически всё, что я читаю в пдф - это нераспознанные сканы
он вообще априори - говно :facepalm:який став рідним для МС працює як лайно.
Купити ноут без вінди в Німеччині доволі проблематично.
кажуть що можна якщо ти оптивик. у нас в компанії закпили партію ноутів з англ. клавою. вони на віс золота. навіть німці жалються що їх клавіатура мессі і креппі. і це не дивно, вона лайнувата.А не з німецькою клавіатурою?![]()
100%он вообще априори - говно
Единственный процесс в линуксе, который мне периодически приходится убивать kill -9 ибо висит :dontknow:он вообще априори - говно
Если ты хочешь возможность делать это в любой момент без пароля, можно отредактировать файл sudoers так, чтобы команда hdparm не требовала прав суперюзера. Тут мануал для убунтыА як зробити так лінивому, щоб він не вводити кожного разу пароль?
echo 'password' | sudo -S hdparm -Y /dev/sdb
або такотредактировать файл sudoers