Sergio
digipack
Re: ReanimaciЯ панк_хк_панк
блять..это так убого ныть..
мне кажется, что это ты накручиваешь сильно очень и вместо простого банального "спасибо за мнение" начинаешь писать свободные произведения на темы добра и зла, обвиняя всех в нелюбви к своей банде. если негативное мнение, это сразу неадекват выходит?
мне кажется, шо это коваль с другого ника отписывает))
хрестисьмне кажется, шо это коваль с другого ника отписывает))
ты бля себя видел для начала чтоб других убогими называть)))бля.. це так убого бути убогим ...
гениальноде кого образили ,вибачте .
всі під Богом ходимо
лично я з "вашого гивна"не каких"перлин"не вынесхоча з гівна ,як кажуть ,треба теж вчитись виносити перлини , - що ж ,здається ,знаходжу)
Погана екологія, клопи, комарі, гопники, щурі і антисанітарія. Умови несприятливі дуже.откуда в житомире столько злости?
Погана екологія, клопи, комарі, гопники, щурі і антисанітарія. Умови несприятливі дуже.
Рост -ти реальний флудер)Чуєш тільки себе ,бачиш все з однобокого кута ,з мухи зробив слона , думку цінуєш тільки свою і тільки в те ,що віриш ТИ правильно І ось так на всіх(!) форумах До речі , абламісь, всі форуми -це два))але є ще думки інших людей ,які приходять на канци , в різних містах і повір, вони різні
бля.. це так убого бути убогим ...
:moral::moral::moral: Нууууууук!!!! Нарушения правил форумаааа!!!!1111111111 :crying:
:idea:Блять. Участники группы, епт. Пиздеть - не мешки таскать, ага. Идите запишите материал получше, вместо того, чтоб ждать тут похвал.:hi::clever:
я именно вот это и хотел сказать...Нууууууук!!!! Нарушения правил форумаааа!!!!1111111111
хоча нє, вже навіть не смішно..
Сексі
Останній герой
Здравствуй трипер!
15 дней
Смерть гьорли
от по суті з цього і треба було починати ,тепер все стало на свої місцяназвания чисто по говнопанковскому турбо-хою
от по суті з цього і треба було починати ,тепер все стало на свої місця