Selma

post-metal, UA
Душевнейшие, дважды слушал-видел в Житомире.

Состав:
Лёша - вокал;
Денис - басс;
Лёша - гитара;
Марк - ударные.
пора оновити склад :idea:

група дуже подобається, їх концерти - це феєрія мелодії і шуму. тільки стоїш, слухаєш і залипаєш :in_love::hare:

Добавлено через 43 секунды
Душевнейшие, дважды слушал-видел в Житомире.
ми там були разом обидва рази :happy:

наразі іде робота над перевиданням Self -Titled EP
буде найближчим часом

14-anonsy-relizov.html

Добавлено через 1 минуту
http://oldhatrecords.info/2011-02-08-21-55-31/14-anonsy-relizov.html

я как-то никогда и не был особенно близок к такой музыке, а сейчас и вообще от нее отдалился. Но Сельмы первая ипишка нравилась, поэтому и новый релиз решил послушать, чисто ради интереса. По-моему за сколько там времени прошедшего со времени первой ЕР - никакого прогресса ни в плане звука ни в плане материала.
но я почему-то более чем уверен, что здесь будет много восторженных отзывов.

^^[2]

Вживую всегда больше нравились. Обидно еще, что такой шикарный инструмент как саксофон тут юзается очень минимально(( Надеюсь на больше интересного материала в ближайшем будущем

но я почему-то более чем уверен, что здесь будет много восторженных отзывов.
я тут буду писати з захватом, бо Сельма - одна з тих груп, які я можу слухати на концертах скільки завгодно раз. уже вивчив теми і переходи (п'ять разів за останній рік чув), а все одно цікаво чути їх музику.
дуже радий, що нарешті вийшов цей спліт, але ще десь як мінімум одна композиція з теперішнім складом є, тому сподіваюся, що скоро знову можна буде очікувати свіжачок

Тобі Дякуєм за допомогу:super:

В Чернівцях дико ахуєнно відіграли)

для мене була краща група вечора.:pray:

Группа сельма доводит сейчас людей до транса. Новый состав, новый материал, новый разрыв

https://www.youtube.com/watch?v=0gNrFpRyXik

https://www.youtube.com/watch?v=iVkLmDrKj5Q

https://www.youtube.com/watch?v=djRw2gBaSlY

виступаєм на неформат-фесті
дописуєм альбом
до неформата, напевно, виложим трек з нього ж
склад знову помінявся, ес южуал

destro, а де можна всі ваші треки закачати?

Добавлено в 01:04 / Предыдущее сообщение было написано в 01:04

до речі, на немат фест йду в основному через вас. чесно.

на бендкемпі можна все скачять, або через контакт
приємно)

destro, на лайвах ж більше треків ви виконувал. чи просто в записі немає?

на лайвах ж більше треків ви виконувал. чи просто в записі немає?
Сельма - це приклад прекрасної групи, в якої а) майже немає записів, б) ті, які є абсолютно не зрівняються з живим звучанням. Взагалі, хороші студійні записи Сельми - це одна з моїх мрій, у здійснення якої я не дуже вірю.

valmakar, шкода). хоча звісно, якщо в поганій якості, то краще ніяк.

Сельма - це приклад прекрасної групи, в якої а) майже немає записів, б) ті, які є абсолютно не зрівняються з живим звучанням
Звиняйте за "контрреволюцію", але не згоден.
Є хороший запис - найперший. І, на мою скромну думку, первісний склад колективу з мінімумом інструментів звучав найкраще. Можливо, через те, що першу "дудку" там вів Льоха. Імхо, так і мало бути - а то в результаті з такої кількості хороших (!) музикантів вийшла каша:sad:

багатo треків ще в прoцесі запису, який ми (надіюсь) дoпишем в найближчoму часі і випустим реліз.

це тoже мoя мрія - записаться ахуєннo, бo на спліті дуже ацтoйний звук. мoжливo цей раз буде кращим

після виступу в бінгo з аменрoю я перестав вірить в "кашу" в звучанні, бo хoрoших апарат і визвучка пoставили все на свoї місця. Перший реліз дуже крутий, таким як він є, і хoча нам частo гoвoрили і напoлягали дoписати 2 гітару і сакс туди і перевипустити, ми хoчемo залишити йoгo, таким як він є.
льoха зайнявся кoлд кoмфoртoм і в сельмі вже участі не бере.

льoха зайнявся кoлд кoмфoртoм і в сельмі вже участі не бере.
да? ого, провтикав сію інфу.
після виступу в бінгo з аменрoю я перестав вірить в "кашу" в звучанні, бo хoрoших апарат і визвучка пoставили все на свoї місця.
не був, не знаю. але якшо так, дуже й дуже за вас радий!:up:

Back