Sun of a Beach
сдохни или умри
- Reaction score
- 16,833
Душевнейшие, дважды слушал-видел в Житомире.
пора оновити склад :idea:Состав:
Лёша - вокал;
Денис - басс;
Лёша - гитара;
Марк - ударные.
ми там були разом обидва рази :happy:Душевнейшие, дважды слушал-видел в Житомире.
:kiss:ми там були разом обидва рази
:super:Готовы новые треки, которые войдут в сплит с Io Apreo (Самара, Россия) и Eyes of Amphibians (Волгоград, Россия).
я тут буду писати з захватом, бо Сельма - одна з тих груп, які я можу слухати на концертах скільки завгодно раз. уже вивчив теми і переходи (п'ять разів за останній рік чув), а все одно цікаво чути їх музику.но я почему-то более чем уверен, что здесь будет много восторженных отзывов.
В Чернівцях дико ахуєнно відіграли)
Сельма - це приклад прекрасної групи, в якої а) майже немає записів, б) ті, які є абсолютно не зрівняються з живим звучанням. Взагалі, хороші студійні записи Сельми - це одна з моїх мрій, у здійснення якої я не дуже вірю.на лайвах ж більше треків ви виконувал. чи просто в записі немає?
Звиняйте за "контрреволюцію", але не згоден.Сельма - це приклад прекрасної групи, в якої а) майже немає записів, б) ті, які є абсолютно не зрівняються з живим звучанням
да? ого, провтикав сію інфу.льoха зайнявся кoлд кoмфoртoм і в сельмі вже участі не бере.
не був, не знаю. але якшо так, дуже й дуже за вас радий!:up:після виступу в бінгo з аменрoю я перестав вірить в "кашу" в звучанні, бo хoрoших апарат і визвучка пoставили все на свoї місця.