The Offspring

hardcore punk/pop punk, USA
вчера я впервые набрался смелости и послушал новый альбом... ну что сказать... скучно и абсолютно неинтересно. на самом деле группа хорошая... была хорошей, в своё время они открыли для меня панк-рок, но тот пиздец который я услышал на этом альбоме панк-роком не назовёшь.
з.ы. облога пиздец какая отстойная!

Да хороший альбом. По мидлайфкрайзису же )

рецензія до The Offspring – Days Go By (2012)

Pop Punk / Punk Rock
8.8/10

Легендарний Оффспріг! Ще в 90-х він захоплював молодь, деяких наших батьків і дядькі, не оминув і нас. Групі вже 28 років, а незміний фронтмен «Браєн Холланд» і гітарист «Кевін Вассермен» і «Грег Крізел» залишаються в складі. Цей альбом це така довгожданість, йому можна присвоїти найвищу ступінь довгожданості. Чотири довгих роки очікування, з літа 2008 до літа 2012.

Перші ноти і мурашки по шкірі. Ностальгічні спогади минулих років, і радісні спогади задоволення яке приносили всі їх попередні роботи. Навіть якби вони записали найбездарніший альбом у світі – все одно його би прослухали не один мільйон слухачів і я в тому числі оскільки це ж The Offspring одна з найкращих і найуспішніших поп-панк і панк-рок груп (не будем вдаватись в заїжджену дискусію щодо їх жанру і комерційності).

The Future Is Now і Secrets From The Underground серйозні і драйвові треки, одразу згадується їх альбом «Rise And Fall, Rage And Grace».

Days Go By теж в тому дусі, але вже повіяло сонцем і позитивом, гітарне соло на початку композиції врізається в пам’ять.

Turning Into You і Hurting As One з потужним приспівом, їм теж не бракує запалу і енергії.

Cruising California (Bumpin’ In My Trunk) сама хітова композиція, візитна картка. В дусі Original Prankster і Pretty Fly.

All I Have Left Is You більш рілічна, але з нею теж не заскучаєш.

O.C. Guns надзвичайно оригінальна, в стилі мексиканців які їдять буріто і носять самбреро. Бас гітара звучить божественно.

Dirty Magic нова обробка старої пісні.

I Wanna Secret Family (With You) ще один «бодрячок» в дусі Pretty Fly.

Dividing By Zero швидка в стилі групи Pennywise.

Slim Pickens Does the Right Thing and Rides the Bomb to Hell такаж , але більш зубата.

Найбільш запам’ятовуються Cruising California (Bumpin’ In My Trunk) і O.C. Guns.

Days Go By – суперовий. Оффспрінги дуже порадували. Альбом в їх манері – заряд драйву і позитиву, маса класних треків на будь-який смак. Низький поклін майстрам жанру.

більше - http://ptttm.org/?p=378

Лучшая новость для меня с приезда Ринго Старра.

не могу нарадоваться этим новостям :scream:
ведь это группа из того времени, когда деревья были большими :happy:

ведь это группа из того времени, когда деревья были большими
Именно! Блин, "Smash" был первой кассетой, которую я купил в своей жизни.

детей кормить надо, хули

нормальные цены, шо вы хотели

детей кормить надо, хули
они-то могут и про три бакса с человека взять, а вот организаторы явно обогатятся

организаторы явно обогатятся
ну это да, все же на таком уровне мероприятия делаются не для сцены и прочих мифических ценностей:yeah:

вот когда я их начинал слушать, все было так:
https://www.youtube.com/watch?v=xVHHJqntuXI

Theran, еще штрих-коды забыл заретушировать

как долго я хотел это здесь написать
вживую охуенны :in_love:

сбылась детская мечта)) в живую офигенные. чуваки качают даже в свои за 50

но вот за качество звука оргов/инженеров/когонужно хотелось облить бензином, поджечь и смотреть на их агонию до конца

Back