Але ж якість - то її немає, або просто не подобаються тамтешні гурти, крім деяких виключень і пару тройку альбомів.
Ну якість це дискусійне питання, про Францію так само можна сказати, шо якість закінчується там, де починаються, наприклад, Чорні Легіони. Та і блек, мені здається, не про якість, технічність або музичність (хоча цього добра вистачає). Короче, воно може не подобатися, я розумію, але сцена досить крепенька, сильних, або хоча б таких середнячків вистачає, рівень яких буде не гірше будь-якої країни материкової Європи. Ну тіпа, шо блек в Штатах гірше, ніж блек в Греції?
Були андеграундом, поки не переграли At the Heart of Winter , на мою думку, але їх по всьому світові полум'яно полюбили :up:
Мені здається, це його шось біс поплутав, можливо це була разова акція, мені чогось здається що наступний альбом буде все таки ближче до його звичного стилю. Але так, тіпчик намагається вибитись з андеграунду, набрав сесіонщиків, і активно турить. До речі, чекни його сайд-проєкт Silent Thunder, може зайде
Ага, UK згоден, а замість кацапів я поставив би італійців, то якісь потуги незрозумілі намагаються видавати. А у кацапів нсбм двіжуха сильно розвинута, вони там на своїх болотах доволі упороті, чудь юдь , всі діла, і не то, щоби були гурти були відомі , але їх доволі багато, хоча я їбав їх в рот , підари :fear:
Та в русаків або якийсь ну дуже глибокий андеграунд (тіпа якийсь Пєрьмь Inner Circle, де два тіпа наплодили з десяток груп, таку плотну двіжуху можна і в Боснії знайти - це до речі про кількість); або гурти які після одного двух альбомів благополучно забивають хуй; або ігра на гуслях, тіпа паган блек.
Нсбм це окрема тема (не варто її вскривати тим паче на неформаті), воно плюс мінус всюди одне і те саме і по якості і по процентному співвідношенні - шо в Греції, шо в Індонезії, шо де-небудь в рашці. І то, зайдеш на якесь дістро з shady каталогом, з русаків хіба шо Branikald. Але я не претендую на експертизу в нсбм.
Короче я все таки притримуюсь думки, шо в рашці блек метал сцена квола, місцями просто тухляк, якраз десь на рівні Італії (шо іронічно, колись давно читав інтерв'ю якогось хера з Rossomahaar, він там гнав шо італійці не вміють в блек) або білорашки. Це реально якийсь D-tier, і то за рахунок Pseudogod.
Фу бля, піду руки помию.
Крутезна весчь, ти я дивлюся, ще тей чорнокнижник :scream:

rayer:
Я пару років тому бачив у Багніка в російському перекладі в продажу була.
Так, потроху домашню бібліотеку збираю. До речі там перевидання Даяла Паттерсона "Black Metal Evolution of the Cult" виходить, я ще думаю чи варто замовляти, в першому виданні непогані хохми були.
Добавлено в 21:58 / Предыдущее сообщение было написано в 21:33
Та в русаків або якийсь ну дуже глибокий андеграунд (тіпа якийсь Пєрьмь Inner Circle, де два тіпа наплодили з десяток груп, таку плотну двіжуху можна і в Боснії знайти - це до речі про кількість);
Це я про оцю всю хуйню тіпа Крюкокрест, Леший (весь рустер Horrible Room разом взятий іде нахуй).