walls
digipack
- Name
- Сергій
- Sex
- мужской
- Reaction score
- 1,696
Там де починаються ЧЛ для мене настає саме цікаве в бм, тому на якість вже піхуй. Так , взагалі дискусійне.Ну якість це дискусійне питання, про Францію так само можна сказати, шо якість закінчується там, де починаються, наприклад, Чорні Легіони
Та багато команд пишуться на достойних студіях, промо та все інше, тому якість наразі в жанрі затребувана. Інша річ, комусь вона треба, а хтось на це зовсім не звертає уваги. Але як ми вище з'ясували це дискусійне питання, а дискусії не хочеться взагалі:stupid:Та і блек, мені здається, не про якість, технічність або музичність (хоча цього добра вистачає)
Просто при такому потенціалі такої величезної країни як США - і така в'ялостояча і нецікава бм сцена, парадоксально...Короче, воно може не подобатися, я розумію, але сцена досить крепенька, сильних, або хоча б таких середнячків вистачає,
Стовідсотково ( це тільки моя думка ) так, навіть на рівні інфлюенцій та власних уподобань , просто згадуючи настрій прослуховувань минулих роківНу тіпа, шо блек в Штатах гірше, ніж блек в Греції?
:agree:чекни його сайд-проєкт Silent Thunder, може зайде
Добавлено в 23:07 / Предыдущее сообщение было написано в 22:49
Навряд чи , адже це вже принесло певний дохід та певну славу, і чел зрозумів в якому напрямку далі рухатися, і не скажу що це є погано.Мені здається, це його шось біс поплутав, можливо це була разова акція, мені чогось здається що наступний альбом буде все таки ближче до його звичного стилю
Зовсім немає бажання вскривати цю тему, хоч на неформаті, хоч деінде, вона вже дуже давно втратила актуальність ( як на мене ) та і переоцінена занадто. Просто у кацапів вона хоч якось чіпляла , скоріше по приколу - оці лешії, ляді, скоморохі , скальди , але ж міг щось послухати, хоча все одно рахую, шо вони виблядки упороті, тоді як від італійців зовсім нудило, ну немає що слухати.Нсбм це окрема тема (не варто її вскривати тим паче на неформаті),
Добавлено в 23:18 / Предыдущее сообщение было написано в 23:07
Ото хіба шо, і то носяться з ним, як дурні з писаною торбою:cranky:І то, зайдеш на якесь дістро з shady каталогом, з русаків хіба шо Branikald
От до речі, мені їхні кривійські банди доволі непогано заходили , чеснокажучи...або білорашки
:up::up::up:Так, потроху домашню бібліотеку збираю. До речі там перевидання Даяла Паттерсона "Black Metal Evolution of the Cult" виходить, я ще думаю чи варто замовляти, в першому виданні непогані хохми були.
А Патерсон ще той приколіст, тут важливо щоб перекладач в темі був, за те видання я багато відгуків тільки добрих чув.
UADA