2022 White Ward

post-black metal, Одесса
Альбом впринципе хороший :up: но мне наоборот как malignantу не хватило нуаровской атмосферности, которая была бы симбиозом, который так прекрасно предвещали первые синглы :in_love: а не в итоге вкраплениями джаза в блэк с кратковременным преобладанием над блэком :dontknow:

Мені, наприклад, перший більш сподобався. Тут же хоч і саксофона стало більше, чого хотілось там, але мелодії менше доставляли задоволення. Коли хочу послухати бм з саксофоном такого типу, включаю цих греків
https://www.youtube.com/watch?v=CO8Fi-ru1vs

White Ward - Debemur Morti [EP] (2021)
e3d2fe697fed9fda373cafcf1750ff8d.jpg

Трек-лист:
1. Debemur Morti
2. Embers

https://www.youtube.com/watch?v=9useq2bxlWI
Я метал не особо жалую в последнее время, но какой же кайф пацаны. Тупо лучшая группа в тяжелой музыке на сегодняшний день в стране.

тот же трек, но на ютубе, да. но больше пока ничего нового.

https://www.youtube.com/watch?v=lPWYcWK8o9g&ab_channel=DebemurMortiProductions

очень крутая группа, которая соединяет несоединимое (простите за это клише), но я хз как неклишированно описать бм+джаз+пост+хз шо и это не звучит как обоссаная каша, а каким-то образом резонирует с теми невыразимыми чувствами, когда ты среди ночи сидишь и просто клацаешь треки, совершенно друг с другом не связанные, но у тебя в голове они должны быть в таком порядке, какой-то внутренний упоротый диджей постоянно говорит «о, а вот это зацени». вот какую-то толику этого ощущения они уловили и оформили великолепно

Дуже сильна робота хлопцi! :up::abbath:

Класне інтерв‘ю

класні. False Light крім нього ніц не чув, дуже круто вони грають і до душі) офігенні поєднання і запис дає можливість все відчути:up: тре в топ добавить :deal:

іванов йде нахуй лол

в одноіменному треці є момент по Eleventh He Reaches London, тому слухаю далі :stupid:

Добавлено в 16:51 / Предыдущее сообщение было написано в 16:06

увесь False Light дуже охуєнний, однозначно у топ серед усього металу, який слухав і буду слухати

Андрій Печаткін покидає гурт

Минає час, і реальність обростає новими обставинами. І іноді зміни є єдиною правильною відповіддю на це. Ми прийняли рішення розділити шляхи з Андрієм, нашим басистом і вокалістом, який був учасником WHITE WARD протягом 10 продуктивних років.
Щоб не залишати місця сумнівам і здогадкам, маємо сказати, що це було важке, але добре обдумане обопільне рішення, і між нами немає жодної ворожнечі. Ми вдячні Андрію за всі ці роки спільної роботи і за все, що він приніс у гурт і в музику WHITE WARD. Ми бажаємо йому успіхів у всіх його музичних і будь-яких інших мистецьких проектах, над якими він працює або буде працювати в майбутньому.
Незважаючи на це, ми все ще збираємося закінчити ексклюзивний сингл разом з Андрієм.
Однак, на фестивалі Faine Misto у Львові ми зіграємо вже в іншому складі. Ми запросили Олександра з гурту Guerilla Noir та Олександра з Mortui Vultus приєднатися до WHITE WARD на цьому виступі. Ми дуже чекаємо цього нового досвіду і з нетерпінням чекаємо на вас на Dark Stage фестивалю цієї суботи.

Back