ТОЛ

nu-metal, Ukraine

Attachments

• TOL_RadiON.jpg
    TOL_RadiON.jpg
    219.3 KB · Views: 668
Re: ТОЛ

Нормальна група. Кліп теж нормальний (Ющенко в кадрі). Мене, якщо чесно, не тягне їх слухати в даний період і перший альбом з українськими текстами мені більше подобається ніж теперішня їхня творчість. Не можу зрозуміти масового поносу в їхній бік на форумі. Нахуй ці поради про тексти і посил? Думаю, чуваки самі шарять, що вони хочуть і куди ідуть.
+ мені важко слухати нову іпіху, не моє
++ інтерв’ю не дивився
+++ у мене теж склалося враження, що Прозоров місцями заганяється

++ інтерв’ю не дивився
+++ у мене теж склалося враження, що Прозоров місцями заганяється

так второе выплывает из первого, или не?

перший альбом з українськими текстами мені більше подобається ніж теперішня їхня творчість
:agree:
мне и второй нравится больше чем теперешнее

так второе выплывает из первого, или не?

Ні. Бачив деякі інші інтерв’ю + був на декількох концертах. Звідси випливає.

Добавлено через 17 секунд
мне и второй нравится больше чем теперешнее

мені теж

он вообще по такому любимому многими темновнутри. Нет этой ненависти и всякого "вы все говно и бляди"

Та де нема, є! Завжди було. Починаючи з першого альбому. На новій іпішці "гармонія" зникла і манера вокалу мені не подобається

Клей.МО

"Не рекомендуется к просмотру детям..."

Виступлю як мораліст і толєраст: чим мене нерідко дратує сучасне мистецтво, зокрема, музика - це тим, що йому абсолютно байдуже, що воно несе і чим воно наповнене, головне у ньому те, що це "Я, блядь, так виражаюсь, Я це написав, а кому не подобається - ідіть на хуй!" Звичайно, таке безвідповідальне мистецтво може нести ті "безвідповідальні" цінності, які панують у суспільстві.

В даному випадку здається, що усвідомлення зовні свого "меседжу" не входить у плани сабжу. Інакше здорові дядьки могли б і подумати, що їхньою чи не основною аудиторією слухачів є підлітки, які даний кліп без сумнівів переглянуть і "закотують" (тим більше, зважаючи на такі застереження спочатку та шокуючі кадри).

"Тексты о борьбе человека с внешним и внутренним миром на украинском и русском языке переживает и пишет"

Не виключення здається і Клей.МО - тільки от сутність такої боротьби для мене особисто є абсолютно незрозумілою. Навіть якщо глибоко розглянути боротьбу як сутність життя, то імхо це "боротьба за відсутність боротьби". А тут я бачу лише "боротьбу заради боротьби", в яку не треба навіть вдумуватись, бо це лише концепція, пост-модерністський лозунг. Це що стосується зовнішнього - боротьба людини зі своїм внутрішнім світом для мене звучить як нон-сенс. Справжнього себе перемогти неможливо, бо одночасно зазнаєш і поразки.

"Дебилы, кретины, тупые устройства"
"Мы все безнадежно больные. Все до одного"
"Люди, я вас презираю. Люди, я вас ненавижу"

Безумовним тут приймається те, що під "людьми" звичайно ж маються на увазі "інші" (ті, жорстокі, цинічні, політикани, звірі з відео-вставок), тобто слухач разом з гуртом знаходиться по інший бік у ролі суддів.. Інакше я просто не розумію, нашо мені слухати знову і знову крики людини про те, як вона мене ненавидить та зневажає та ще й обзиває різними словами? Одним словом, уся ця естетика або знову ж таки є чисто "концетуальною" ("сценічний образ"), тобто нещирою. Або ж вона є дійсно щирою, але просто по-підлітковому примітивною.

Про музику нічого казати не буду, бо тут все на високому рівні, як завжди:up:

drop2305748, добро пожаловать в мир нюметала, бессмысленный и беспощадный.

Костя, та я в нього заглиблюватись не збираюсь, просто висловив свої думки і враження після знайомства з новим кліпом:dontknow:

Костя, та я в нього заглиблюватись не збираюсь
От і слава всім Богам, є багато чого цікавішого в світі.

просто висловив свої думки і враження після знайомства з новим кліпом
Дуже влучні, варто зазначити.

Не люблю, когда ТОЛ так уж уверенно говнят. По-моему это довольно неоднозначное явление. В плане негатива и мазафачности - для меня ТОЛ тупо №1 в мире, эталон, никто даже близко не стоит. Хорошо это или плохо - ну хуй его знает, дело вкуса. Соглашусь, при прослушивании почти каждой песни без фейспалма не обойтись, однако же что-то в них есть, иногда каждый из нас чувствует нечто подобное.

Клип и песня понравились, интервью по пиздецу. Но я бы на месте ребят все же чуть больше прислушивался бы к критике. Как тут уже сказали - взрослые люди ведь.

Клей.МО "Не рекомендуется к просмотру детям..."
Виступлю як мораліст і толєраст: чим мене нерідко дратує сучасне мистецтво, зокрема, музика - це тим, що йому абсолютно байдуже, що воно несе і чим воно наповнене, головне у ньому те, що це "Я, блядь, так виражаюсь, Я це написав, а кому не подобається - ідіть на хуй!" Звичайно, таке безвідповідальне мистецтво може нести ті "безвідповідальні" цінності, які панують у суспільстві.
В даному випадку здається, що усвідомлення зовні свого "меседжу" не входить у плани сабжу. Інакше здорові дядьки могли б і подумати, що їхньою чи не основною аудиторією слухачів є підлітки, які даний кліп без сумнівів переглянуть і "закотують" (тим більше, зважаючи на такі застереження спочатку та шокуючі кадри). "Тексты о борьбе человека с внешним и внутренним миром на украинском и русском языке переживает и пишет"
Не виключення здається і Клей.МО - тільки от сутність такої боротьби для мене особисто є абсолютно незрозумілою. Навіть якщо глибоко розглянути боротьбу як сутність життя, то імхо це "боротьба за відсутність боротьби". А тут я бачу лише "боротьбу заради боротьби", в яку не треба навіть вдумуватись, бо це лише концепція, пост-модерністський лозунг. Це що стосується зовнішнього - боротьба людини зі своїм внутрішнім світом для мене звучить як нон-сенс. Справжнього себе перемогти неможливо, бо одночасно зазнаєш і поразки. "Дебилы, кретины, тупые устройства"
"Мы все безнадежно больные. Все до одного"
"Люди, я вас презираю. Люди, я вас ненавижу"
Безумовним тут приймається те, що під "людьми" звичайно ж маються на увазі "інші" (ті, жорстокі, цинічні, політикани, звірі з відео-вставок), тобто слухач разом з гуртом знаходиться по інший бік у ролі суддів.. Інакше я просто не розумію, нашо мені слухати знову і знову крики людини про те, як вона мене ненавидить та зневажає та ще й обзиває різними словами? Одним словом, уся ця естетика або знову ж таки є чисто "концетуальною" ("сценічний образ"), тобто нещирою. Або ж вона є дійсно щирою, але просто по-підлітковому примітивною.

У мене одне запитання - нахуя ти це все писав?
От візьми для прикладу новини - нахуя вони несуть негатив? І взагалі телебачення, мистецтво у всіх його проявах несе негатив. Від цього нікуди не дінешся:dontknow:

мистецтво у всіх його проявах несе негатив

:facepalm: або виправ написане, інакше відповідати не бачу сенсу.

drop2305748, ніхуя я не буду виправляти. Музика несе негатив, фільми несуть негатив, картини несуть негатив, фото несе негатив, мультфільми несуть негатив, книги несуть негатив...ЛЮДИ несуть негатив. Шо блядь не ясно?

Добавлено через 2 минуты
і це - мені смішно, що ти про якісь моральні цінності вирішив написати в темі про ТОЛ

все попуски сабжевой группы сводятся к тому, что она злая. да тут полфорума - злая музыка. вот просто блин. грубо говоря, в панкроке принято петь о протесте, в блэкметале - о сожжении церквей, в блюзе - ай воук ап зис морнинг, в ньюметале - вот такая подростковая агрессия. что не так?

сингл архиохуенный, я не ожидал, серьёзно. только конец смешной

иногда создавалось впечатление что читаю комментарии на бигмирнете. тупо "невидимая стена"

TelOne, о, дядя, ты прям оправдал свою репутацию, только не на форуме.

KNOB, а можете замутить эксклюзивчик в виде чисто инструментальных треков из ЕР, плюс новый?:smile:

так а хули, металлика вон треки по дорожкам выкладывали, захотел - скачал, пересвел, я серьезно если что, с удовольствием буду слушать

была мысль по трэкам тоже хуйнуть, но не без вокала))

Та де нема, є! Завжди було. Починаючи з першого альбому
та на другому майже нема. Тільки в Утопії трохи і в Тайді. Та й там більше відчай ніж агресія та злість

жаль, що російською((
а так взагалі ніяк, що пісня, що кліп.
смішно якось сприймається, і прозоров по ходу потовстішав нормально так)))

А почему в мазафаке писать [вОт] т.Ак приняТО ? :thinking:

ну еще что б жлобам было над чем подумать.:thinking:
да?

Back