:facepalm: Не ображайся, нічого особистого, але це все одно якби я писав про хардкор, чи ще щось, в чому я не шарю:dontknow:
Дійсно швидкісні методи діагностики, такі як ПЦР виявляють тільки антитіла, які,як відомо, виробляються тільки при наявності антигена(віруса в даному випадку). Препарати просто так ніхто не призначає, принаймні з кваліфікованих вірусологів і імунологів. Під синдром СНІД дійсно багато чого потрапляє, але в даному випадку йдеться про болячку, яка спричинена вірусом і те, що в Києві кожен десятий носій - факт. Так що нічого не бійтесь, ага.
Зараз є багато противірусних препаратів , які діють на різні ланки розмноження віруса, так як структура його складна.При правильній комбінації можливо народження здорових дітей. Але сам вірус вилікувати не вдається, через те, що він вражає лімфоцити(ВИЧ разрушает Т4-лимфоциты ("хелперы" - помощники клеточного иммунитета), а также уничтожает макрофаги. Как следствие нарушается иммунологический баланс - возрастает активность Т -лимфоцитов "супрессоров", подавляющих клеточный иммунитет. Развивается иммунологическая недостаточность - организм оказывается не в состоянии бороться с простейшими инфекциями, не говоря уже о грозных. "В рост" идут дремлющие в организме многих из нас инфекции - герпетическая, цитомегаловирусная, грибковые - кандидоз, криптококкоз, прогрессирует туберкулёз, паразитарные заболевания - токсоплазмоз, амебиаз, пневмоцистная пневмония. Снижение клеточного иммунитета ведёт к возникновению опухолей, прежде всего - саркомы Капоши. ). Кому дуже цікаво, під"їдьте на кафедру вірусології в НМАПО на Дорогожицькій і запитайте. Вірус існує і це факт, якби так не було, стільки б людей не помирало щорічно, невже всі наркомани, голодаючі і т.д. За стійкість і заразність я вже писав напочатку теми. І ще раз наголошу, що боятись треба більше гепатита(В, С і інших, які рідше зустрічаються), так як болячка дуже заразна, а інфікуюча доза віруса - невидима оком. Заразитись дуже легко при мед. маніпуляціях, особливо у стоматолога. Тож завжди перевіряйте чи обробляє лікарь перед прийомом ті частини установки, які не можна проавтоклавувати, наконечники, скелери, пустери, короче все що не відкручується від установки і безпосередньо контактує з вами(ротовою порожниною, раневою поверхнею). Не шукайте де дешевше, шукайте, де якісніше, бо здоров"я,як відомо не купиш.
Розумію, що без відповідної освіти і розуміння термінології важко читати, але для заг. розвитку можна подивитись
http://www.spid.ru/03/0304.htm
http://uhrn.civicua.org/library/std/hivvirus.htm
І це нажаль не ІМХО.