- Name
- Igor Davydenko
- Sex
- мужской
- Reaction score
- 8,099
Ответ: Теги
тега мейнстрим метал нет вообще
тега мейнстрим метал нет вообще
хм смысл этого тэга нельзя вкупить, по крайней мере мне, потому как из него не следует, играет ли чувак мега технично, или наоборот фигово, из него вытекает, что в музыке данного проекта наличествуют гитары
Мне кажется что "тэкникэл" расплывчатый достаточно тэг - впринципе не встречал его как описание виртуозной игры, если мы уж сравниваем с тэгом "гитар виртуозо ". Я то наверное за - "гитар виртуозо" - петруччи, ван халлены и иже с ними туда.хотя можно просто добавить какой-нибудь тег типа "техникал", чтобы показать что в музыке присуствует дрочево. как вам такой вариант?
Теж за, найбільш адекватно буде. Якщо ніхто не проти, я у себе так і поставлю, модери в металі теж можуть щось подібне у себе знайти, до речі.Я то наверное за - "гитар виртуозо" - петруччи, ван халлены и иже с ними туда.
Тег потрібен, але він нажаль, недостатньо використовується. Так можна тегати те, що Бре тегає як rock - проста незаморочена гітарна поп-музика.pop rock - нужно ли оно нам, тем более, на форуме ним протегана такая разношерстная компашка
Можна замінити на поп-рок, якщо хтось погодиться, що жанру не існує))) Але теги потрібні для зручності в першу чергу, щоб новачки одразу могли знайти те, що їм треба:dontknow: Я думаю гностичну справедливість треба вершити не так)))если на этом форуме говорять за просвещения масс, то былобы наоборот ахуенно упразнить теги содержащие "инди" и тегать такие группы как рок или поп в соответсвие со звучанием.
или придумать что-то новое.
Та я теж))) Жанр як жанр, типу нью-вейва.блин. абсолютно все во всем мире используют "инди" как описание саунда. не пойму я таки в чем проблема
До речі, у мене опису такого немає зовсім, а в інших підрозділах є. Якщо можна, додай мені отакий список:напиши тогда всё описание раздела так, как ты считаешь нужным
Щоб вони загубилися серед пост-року і пост-металу. Я проти.Все замінюється "інструменал"
ну там все с маленькой буквы пишутся, но я так понимаю, что British нужно обязательно с большой?До речі, у мене опису такого немає зовсім, а в інших підрозділах є. Якщо можна, додай мені отакий список:
rock`n`roll, rockabilly, British Invasion, psychedelic rock, garage rock, hard rock, classic progressive, protopunk, New Wave, post-punk
прилагательное, с маленькойBritish нужно обязательно с большой?
British Invasion
Пояснюю: це Бітлз і подібні британські групи. Дуже впливовий рух, навіть якщо не всі знають його назву))я вобще не в теме что это)
сделал с заглавными. смотрится, конечно, не очень, но что поделаешь.Здебільшого жанри з маленької пишуться, але British Invasion i New Wave пишуть частіше великими. Тому що це скоріше культурні феномени в музиці, аніж мистецькі течії як пост-рок чи пост-панк. Якщо можна написати великими, то краще так, традиційніше буде. І вікіпедія великими пише, в цьому випадку я їй вірю.
Я думав, правильно без дефіса. Назви групи і скажи в якому розділі, відповідні модери, можливо, затегають.додайте тег dance-punk
І квіркор потерли))) А стрейтедж залишили. Дискримінація:hi:кстати, вполне реальный тег, но я ебал его использовать.
Ні, вікіпедія через дефіс пише. Але напишіть більше груп,а то тег маловживаний, знову пудть скарги на теги на одну-дві групи.Я думав, правильно без дефіса.
ну фанком от многих групп прет, но что бы аж денс панк, я не знаком с таким термином)та там фанком аж пре, як цього можна не почути)