Теги

главный вопрос дня после обновления форума
Status
Not open for further replies.
Ответ: Теги

тега мейнстрим метал нет вообще

модерн метал походу имелся в виду

хм смысл этого тэга нельзя вкупить, по крайней мере мне, потому как из него не следует, играет ли чувак мега технично, или наоборот фигово, из него вытекает, что в музыке данного проекта наличествуют гитары

да, ты прав. вообще я бы отказался от тегов типа "гитар виртуозо" и.т.п. - нах надо. тут на форуме максимум 5-6 тем таких.

хотя можно просто добавить какой-нибудь тег типа "техникал", чтобы показать что в музыке присуствует дрочево. как вам такой вариант?

хотя можно просто добавить какой-нибудь тег типа "техникал", чтобы показать что в музыке присуствует дрочево. как вам такой вариант?
Мне кажется что "тэкникэл" расплывчатый достаточно тэг - впринципе не встречал его как описание виртуозной игры, если мы уж сравниваем с тэгом "гитар виртуозо ". Я то наверное за - "гитар виртуозо" - петруччи, ван халлены и иже с ними туда.

Я то наверное за - "гитар виртуозо" - петруччи, ван халлены и иже с ними туда.
Теж за, найбільш адекватно буде. Якщо ніхто не проти, я у себе так і поставлю, модери в металі теж можуть щось подібне у себе знайти, до речі.

Добавлено через 6 минут
pop rock - нужно ли оно нам, тем более, на форуме ним протегана такая разношерстная компашка
Тег потрібен, але він нажаль, недостатньо використовується. Так можна тегати те, що Бре тегає як rock - проста незаморочена гітарна поп-музика.
А про тег "рок" укотре вже (який я зануда:smile:) пропоную забути.
Треба тоді або пів-неформата так тегати, або нічого, бо виходить нелогічно зовсім.

Добавлено через 21 минуту
если на этом форуме говорять за просвещения масс, то былобы наоборот ахуенно упразнить теги содержащие "инди" и тегать такие группы как рок или поп в соответсвие со звучанием.
или придумать что-то новое.
Можна замінити на поп-рок, якщо хтось погодиться, що жанру не існує))) Але теги потрібні для зручності в першу чергу, щоб новачки одразу могли знайти те, що їм треба:dontknow: Я думаю гностичну справедливість треба вершити не так)))

Last edited:

блин. абсолютно все во всем мире используют "инди" как описание саунда. не пойму я таки в чем проблема

блин. абсолютно все во всем мире используют "инди" как описание саунда. не пойму я таки в чем проблема
Та я теж))) Жанр як жанр, типу нью-вейва.

Добавлено через 58 минут
напиши тогда всё описание раздела так, как ты считаешь нужным
До речі, у мене опису такого немає зовсім, а в інших підрозділах є. Якщо можна, додай мені отакий список:

rock`n`roll, rockabilly, British Invasion, psychedelic rock, garage rock, hard rock, classic progressive, protopunk, New Wave, post-punk

Здається, не забув нікого. Сьорф-рок має ще бути, але нема його ще.

Last edited:

Я взагалі проти гітар віртуозо і рок гітар. Все замінюється "інструменал" (Вай, Сатч і тд) або просто якимось металом.
Річі Блекмор/Джимі Пейдж теж гітар віртуозо, але ж ніхто ДП або Лед Зеппелін так тегати не буде.

До речі, у мене опису такого немає зовсім, а в інших підрозділах є. Якщо можна, додай мені отакий список:

rock`n`roll, rockabilly, British Invasion, psychedelic rock, garage rock, hard rock, classic progressive, protopunk, New Wave, post-punk
ну там все с маленькой буквы пишутся, но я так понимаю, что British нужно обязательно с большой?

Здебільшого жанри з маленької пишуться, але British Invasion i New Wave пишуть частіше великими. Тому що це скоріше культурні феномени в музиці, аніж мистецькі течії як пост-рок чи пост-панк. Якщо можна написати великими, то краще так, традиційніше буде. І вікіпедія великими пише, в цьому випадку я їй вірю.

я вобще не в теме что это)
Пояснюю: це Бітлз і подібні британські групи. Дуже впливовий рух, навіть якщо не всі знають його назву))

Здебільшого жанри з маленької пишуться, але British Invasion i New Wave пишуть частіше великими. Тому що це скоріше культурні феномени в музиці, аніж мистецькі течії як пост-рок чи пост-панк. Якщо можна написати великими, то краще так, традиційніше буде. І вікіпедія великими пише, в цьому випадку я їй вірю.
сделал с заглавными. смотрится, конечно, не очень, но что поделаешь.

Medieval III: Total War. British Invasion

Добавлено через 28 секунд
Вот же я хуйню несу с поха(

Last edited:

Nook, мені здається, нормально виглядає:dontknow:. Дякую:smile:

додайте тег dance-punk
Я думав, правильно без дефіса. Назви групи і скажи в якому розділі, відповідні модери, можливо, затегають.

кстати, вполне реальный тег, но я ебал его использовать.
І квіркор потерли))) А стрейтедж залишили. Дискримінація:hi:

Добавлено через 8 минут
Я думав, правильно без дефіса.
Ні, вікіпедія через дефіс пише. Але напишіть більше груп,а то тег маловживаний, знову пудть скарги на теги на одну-дві групи.

Last edited:

Чем dance punk отличается от disco punk ? ИМХО второе кошернее.

тим шо на вікіпедії написано Денс-панк (ака діско панк), а не діско панк (ака денс-панк). Мені взагалі найбільше подобається термін фанк-панк.

2 Кобольд
Груп дохуя. Жанр нині доволі популярний. Навіть в радіо ГТА4 він фігурує)
Ранні Liars, Black Eyes, Deerhunter. Потім Q and Not U, !!!, Shitdisco, LCD Soundsystem, The Rapture тощо.
Розділ рок. Ще під електроніку деякі групи підпадають.

Добавлено через 2 минуты
Це сформований окремий жанр. Тому тег цей має бути

Добавлено через 1 минуту
http://forum.funkysouls.com/tag/Dance-Punk - як аргумент

Last edited:

по-моему, можно просто протегать эти группы как пост-панк, электронника, и харош. ну это так, скромное мнение неособого знатока)
про то, что бы Кью Энд нат Ю были денс-панком - в первый раз слышу, интересно.

та там фанком аж пре, як цього можна не почути)

ну или просто замутите вместо диско-панка денс панк, только dance punk, без дефиса.

Добавлено через 1 минуту
та там фанком аж пре, як цього можна не почути)
ну фанком от многих групп прет, но что бы аж денс панк, я не знаком с таким термином)

Добавлено через 1 минуту
или с дефисом. хз, но все остальные стили без него, чего тут дефис.

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back